Pharmacy construction in Amsterdam

Pharmacy construction in Amsterdam

Innovo Constructions has undertaken the renovation of a pharmacy in Amsterdam. Customers from abroad, especially from Europe, trust Innovo Constructions to design their pharmacy. The construction of a pharmacy cannot be carried out unless the proper study is carried out first. It has to be done by people who have vast experience in business renovations such as Innovo Constructions.

This pharmacy was undergoing renovation as it had to follow European standards. We have made every effort to ensure that the business is clearly visible, using all the means at our disposal. In fact, we followed European fashion trends, using bright colors. But also the colors of the light cross, which are no more than fancy green. The result came to justify both us and the customer.

Indoors we made it light gray. You can find this color on the pillars and around the ceiling, as well as in some subtle corners of the store. We made sure to overdo it in order to focus on the brightness. To achieve this, the dominant color is off white. Off white, shows cleanliness and shows the room bigger and brighter. On the ceiling, beautiful structures, in a curved form, come to frame the already thoughtful setting.

Hidden and visible lighting has been chosen so that both the customers and the staff have better visibility. The way illumination falls on white allows light to diffuse better and everywhere. Lighting also pops up from some notches, making the scene even more spectacular.

Simple and minimal stands are mounted along the walls for better product placement and visibility. Stands are in frames to give the table an illusion. They have glamor, without stealing the shine of the products.

And in the center of the store, there are small and beautiful stands in the shape of a rectangular rectangle. We used all of their sides, again placing glass shelves, so that as many products as possible could be placed. The practicality meets the amazing design.

Of course we didn’t leave the cashier and service area either. A wooden cash desk has been set up, with the infrastructure to withstand the heavy workload, so that employees can do their job quickly and easily. The storage and collection area of ​​the merchandise has been concealed from behind, so that it is not visible to the curious eyes.

We created an astonishing store for the pharmacist himself and his customers !!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να υπολογίζουμε τις επισκέψεις και τις πηγές επισκεψιμότητας, ώστε να μπορούμε να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοση του ιστότοπού μας.

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Decline all Services
Accept all Services