Pharmacy renovation in Trikala

Pharmacy renovation in Trikala

Nowadays, people need more and more medicines. The unhealthy lifestyles and ever-increasing demands of our society are forcing us to need help more and more often. So pharmacy renovation is at least necessary.

That is why pharmacies are now indispensable and their presence seems like an oasis, in the world of fatigue and uncertainty. INNOVO CONSTRUCTIONS has undertaken the architectural design of a pharmacy in Trikala, Greece, to carry out subsequent renovation and construction. We made sure to provide our client a space, which is fresh and cool. A store that when the customer enters, is sure that his health is in good hands.

This was achieved because the very green color of chlorophyll was used, which is interwoven with the mother nature, and therefore health. In Trikalaa corner pharmacy with everything that man needs today will be created , in a warm and friendly environment, accessible to everyone.

The two sides of the store front will be covered in white and will have leaflets designed for a more eco-friendly approach. On the one side we will have a small glass showcase and the interior glass shelves will show the products. In the center of the glass will be a piece of green background with white lettering pharmacy followed by a loose Celtic cross pattern.

In the interior of the pharmacy, above the door, there will be a beautiful patchwork on a white background, with the inscription on the right and a chemical compound on the left again.

Entering to the right of the store, there will be a tall, hourglass-shaped gray displayer, which will be pierced by white shelves, with green squares placed above them, increasing in number as they climb up and extend throughout the roof of the pharmacy’s antechamber.

Next to the hourglass will be the reception desk, in white, in Π-shaped glass cover and a brightly lit medicinal cross. On the back there will be a built-in showcase with glass shelves, where vitamin preparations will be placed as indicated on a brown background with white letters.

Moving on to the store, the back wall will be recessed to put cosmetics, makeup products and products for mothers and children on glass shelves as we designed in the showcase behind the reception desk.

To the left of the entrance, two recesses will form which will be part of the outer window mentioned above. These two recesses will be heavily illuminated by natural light throughout the day. Between them, on the inside, will be a wall painting with a compound depicting various drawings.

The main part of the pharmacy will be illuminated on the ceiling with spots. The ceiling will be poplar, made of material that will mirror the interior of the pharmacy, while the floor will be covered with white tiles.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να υπολογίζουμε τις επισκέψεις και τις πηγές επισκεψιμότητας, ώστε να μπορούμε να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοση του ιστότοπού μας.

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Decline all Services
Accept all Services